روابط عمومیهمایش بزرگ

  همایش بزرگ " راههای نفوذ در دلها و تکنیک های ارتباط موثر " با حضور دکتر احمدحلت در دانشگاه علامه محدث نوری

  به همت مرکز مشاوره دانشگاه وبا حضور مسئولین دانشگاه ،کارمندان ودانشجویان همایش بزرگ " راههای نفوذ در دلها و تکنیک های ارتباط موثر " با سخنرانی دکتر احمد حلت در سالن اجتماعات دانشگاه علامه محدث نوری برگزار گردید .

  به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم ، آقای دکتر محمود امامی نمین ( رییس دانشگاه ) در سخنانی ، ضمن تشکر ویژه از حضور دوباره دکتر احمد حلت در دانشگاه بر تاثیر مستقیم و بالای این سخنان بر دانشجویان تاکید کرد .

  در ادامه دکتر احمد حلت ( رییس بنیاد سخنرانان حرفه ای ایران ) در فضایی پرشور و صمیمی پیرامون راههای نفوذ در دل ها و تکنیک های ارتباط موثر در آن به ایراد سخنرانی پرداخت.

  ایشان گفتند : برای برخورد صحیح و مناسب با افراد قبل از هر چیز باید انواع شخصیت های انسان ها را شناسایی و بعداز آن چگونگی تعامل با آن شخصیت رابشناسیم .دکتر حلت افزود : افراد را از نظر روحی می توان به سه دسته : ۱ - بصری ۲ - سمعی ۳ - لمسی تقسیم کرد.
وی در تشریح شخصیت این افراد عنوان کرد : بصری ها افرادی هستند که بیشتر به کیفیتهای دیداری توجه دارند ، تصاویر برایشان بیشتر جلب توجه می کند ،هیجانی ترند ولی سمعی ها به کیفیتهای شنیداری توجه دارند ،هیجان آرامتری دارند، آهسته صحبت می کنند و سعی می کنند که بیانشان شیوا و رسا باشد و به گفتار خود ، توجه خاصی نشان می دهند. وی در خصوص شخصیت لمسی ها گفت : این گروه از افراد حرکات دستشان حالت گرفتن یا دست زدن به اشیاء یا افراد را نشان می دهد، احساس آنها از دیگران عمیق تر است، و با تاکید حرف می زنند .
دکتر احمد حلت در بخش دیگری از سخنانش به یادگیری زبان بدن افراد تاکید کرد و افزود : با یادگیری نشانه ها، اشارات و مفاهیم زبان بدن، به آسانی می توانیم درک بهتری از افراد پیدا کرده و موثرتر و بهتر با آن ها ارتباط برقرار کنیم.وی افزود : شیوه ای که ما دست می دهیم، می نشینیم و می ایستیم؛ همه پیام هایی را درباره ما به طرف مقابل انتقال می دهند. بنابراین هرآنچه که در درون شما یا درون شخص مقابل می گذرد، در قالب زبان بدن، نمود بیرونی دارد.
وی همچنین بیان داشتند : برای نفوذ در دلها باید به ظاهرآراسته خود توجه داشت. خوشرویی،به کارگیری سخنان محبت آمیز عفو وگذشت از خطا ها ،برقراری ارتباط صمیمانه و رعایت آداب اجتماعی با دیگران، هدیه دادن ، راز دار بودن ، متعهد بودن قدرت ایمان و پاکی افراد در برقراری ارتباط،از عوامل موثر محسوب می شوند.

  در پایان رییس بنیاد سخنرانان حرفه ای ایران در این همایش به سوالات دانشجویان و حاضرین پیرامون مهارت های برقراری ارتباط موثر نیز پاسخ گفتند وهدیه ای از سوی ریاست دانشگاه به دکتر احمد حلت اهداء گردید.

AWT IMAGE

  امین کثیری

  روابط عمومی